E-Bog: Manden der knuste kalenderen for at gøre sine medarbejdere lykkelige

DKK 239,00

I mere end to år har alle medarbejdere i virksomheden IIH Nordic kun arbejdet 4 dage om ugen, og resultaterne er banebrydende: Stort set alt stress er elimineret, om­sætningen er fordoblet, sygefraværet er halveret og både i 2017 og 2018 er IHH Nordic ble­vet kåret som Danmarks Bedste Arbejdsplads ligesom virksomheden og dens direktør Henrik Stenmann har vundet adskillige priser for både arbejdsmiljø og produkter.

I denne e-bogsudgave af “Manden der knuste kalenderen for at gøre sine medarbejdere lykkelige” præsenterer data, indsigter og cases fra de seneste to år i IIH Nordic, hvordan du og din virksomhed også kan implementere 4-dages arbejdsuge med succes og øget omsætning til følge. Det handler nemlig ikke om, hvor mange timer, vi arbejder, men om, hvordan vi bruger arbejdstiden.

E-bogen indeholder også en en række enkle råd og værktøjer, som du kan bruge i dit eget arbejdsliv – og præsentere for din chef.

Journalist Pernille Garde Abildgaard har skrevet bogen på baggrund af interviews med bl.a. Henrik Stenmann og hans medarbejdere samt med danske og internationale eksperter.

E-bøger leveres i pdf- eller ePub-format. Levering af fil til download foregår kun mandag-torsdag. Når du køber en e-bog som download, leveres ydelsen på en fil til download efter købet. Fortrydelsesretten bortfalder ved køb af e-bog. Læs mere om salg- og leveringsvilkår for e-bøger her.

Varekategori:

Du kunne også være interesseret i...