Bogen der giver din virksomhed
bedre trivsel og større arbejdsglæde

Tilmeld dig vores community

En helt ny måde at arbejde på​​

“Manden der knuste kalenderen for at gøre sine medarbejdere lykkelige” er historien om en virksomheds succes med at indføre kortere arbejdsuge – men den er meget mere end det. Den er også en beskrivelse af en helt ny måde at arbejde på – en ny vej, hvor teknologi, automatisering og ændret adfærd bruges til at øge både trivsel og produktivitet – og mindske arbejdspres og stress.

Metoder du selv kan bruge

Bogen er ikke blot en fortælling om en virksomheds udviklingshistorie, den er også en detajleret køreplan for, hvordan de et nået til deres resultater. En køreplan, hvor du og din arbejdsplads kan plukke frit af metoder, tiltag og værktøjer, som kan forbedre jeres eget arbejdsliv.

Samtidig udfordrer bogen vores tilgang til arbejdsliv og åbner for helt nye tanker om fremtidens arbejdsmarked med inddragelse af forskellige eksperter og undersøgelser.

Virksomheden bag

Bogen tager udgangspunkt i historien om IIH Nordic og i særdeleshed grundlægger, ejer og CEO Henrik Stenmann. Den beskriver hans og virksomhedens udviklingshistorie til i dag, hvor de står som et lysende eksempel på fremtidens arbejdsplads og er forbilleder for alle de mennesker, der ønsker at gøre op med en arbejdskultur præget af spildtid, pseudoarbejde og unødvendig stress. 

 

MØD FORFATTER OG BIDRAGSYDER

“Manden der knuste kalenderen for at gøre sine medarbejdere lykkelige” er skrevet af journalist og forfatter Pernille Garde Abilgaard i tæt samarbejde med Henrik Stenmann, der som CEO for virksomheden IIH Nordic indførte 4-dages arbejdsuge som de første i verden.

Pernille Garde Abildgaard

Forfatter Pernille Garde Abilgaard er specialist i personlig og kollektiv effektivitet, så arbejdstimer udnyttes idéelt og hjernen yder det optimale. 

Pernille Garde Abildgaard er også succesfuld PR- og kommunikationsrådgiver for en række virksomheder, og har mere end 10 års ledelseserfaring fra både private og offentlige organisationer. 

Hun er desuden en efterspurgt foredragsholder og har tidligere udgivet bogen Fokus giver frihed – gode råd om arbejdsmetoder i en verden fuld af forstyrrelser (2018).

Forfatter til "Manden der knuste kalenderen for at gøre sine medarbejdere lykkelige"

Henrik Stenmann

“Henrik Stenmann er en uundgåelig karakter, når man taler om at arbejde mindre og nå mere. Som grundlægger og CEO i virksomheden IIH Nordic indførte han 4-dages arbejdsuge for alle sine 50 medarbejdere. 

Virksomheden er den første i verden af sin størrelse, der har gennemført så radikale ændringer af arbejdstiden over så lang en periode. 

IIH Nordic har modtaget adskillige priser for sit arbejdsmiljø – herunder prisen som Danmarks Bedste Arbejdsplads 2 år i træk (i 2017 og 2018), og Henrik Stenmann er en sand pionér, når det gælder om at skabe fremtidens arbejdeplads med fokus på trivsel og arbejdsglæde.

Medieomtale

Berlingske Business

Stor dansk virksomhed indfører 4-dages arbejdsuge: “Vi kan heldigvis se det i bundlinjen”

TV 2 Lorry

Virksomhed har 4-dages arbejdsuge: “Vi passer på vores medarbejdere”

Børsen

Her arbejder de ansatte fire dage om ugen til fuld løn

Ugebrevet A4

Arbejdspladser afprøvede 30 timers arbejdsuge. Sådan gik det. 

DR

Her arbejder de 30 timer om ugen til fuld løn

Finans.dk

IIH Nordic gør 4-dages arbejdsuge permanent

Se vores andre tilbud og aktiviteter

Foredrag

Book et foredrag med manden bag 4-dages arbejdsuge, Henrik Stenmann. Lær, hvordan han skabte en arbejdsplads, hvor medarbejderne kan nå 5 dages arbejde på 4 dage - og få uvurderlig indsigt i, hvordan du selv kan nå mere på kortere tid.

Blog

Læs mere omkring 4-dages arbejdsuge og Nordic Life og bliv klogere på effektivitet og arbejdsglæde på bloggen, hvor vi løbende vil dele artikler, nyheder, tips og tricks om fortælle mere om vores perspektiv på Nordic Life og fremtidens arbejdsplads.

Webshop

Køb bogen, der fortæller historien om 4-dages arbejdsuge - og lærer dig, hvordan du selv kan arbejdere mere effektivt. Eller køb "time timers", et vigtigt værktøj til tidsstyring, der har skåret 20% af mødetiden og sparet to fuldtidsstillinger for virksomheden IIH Nordic.