Foredrag om arbejdsglæde og effektivitet med manden bag 4-dages arbejdsuge

Foto: Stresskonferencen, Nicolas Cocedis

Foredrag om 4 dages arbejdsuge med Henrik Stenmann

CEO og effektivitetsekspert Henrik Stenmann har skabt en virksomhed, der vinder priser for deres ydelser og er kåret til Danmarks Bedste Arbejdsplads. Han er en populær foredragsholder for virksomheder og ledergrupper, der ønsker at nå mere på kortere tid og få en arbejdsplads præget af trivsel og effektivitet.

Til Henrik Stenmanns foredrag deler han den inspirerende historie om sin virksomhed IIH Nordic. I 2014 var virksomheden et digitalt bureau i stor vækst, med spændende kunder og projekter – men også med lange arbejdsdage, mange deadlines og pressede ledere og medarbejdere. Der var et behov for forandring. For at springe ud af hamsterhjulet og grundlæggende forandre måden at drive forretning og være leder på. Det blev startskuddet til en revolutionering af arbejdspladsen, der implementerede flere hundrede initiativer for at øge arbejdsglæde og effektivitet. En revolution, der kulminerede med indførslen af en 4-dages arbejdsuge i februar 2017.

Foto: Stresskonferencen, Nicolas Cocedis

Historien bag 4-dages arbejdsuge

Hvordan en helt almindelig arbejdsplads kunne skære 20% af arbejdstiden med mindre stress, bedre trivsel og øget omsætning som resultat.

De afgørende ændringer

Indsigt i de metoder og teknikker, som har skabt den største forandring og muliggjort, at medarbejderne hos IIH Nordic kan nå mere på kortere tid.

De første skridt til forandring

Konkrete tips til, hvor du selv kan starte - små forandringer for dig og din arbejdsplads, der gør jer mere effektive og mindre stressede allerede i morgen.

Fastholdelse af motivationen

Den vanskelige fastholdelse af motivation og forandring, og hvordan man håndterer de mange bump på vejen i en lang forandringsprocess.

Ændret adfærd og større viden

Den svære øvelse at forandre en hel arbejdsplads' adfærd, og hvordan viden og kontinuerlig uddannelse er centrale elementer for succes.

Vejen til en bedre arbejdsplads

En køreplan til den omfattende process, der skabte succeshistorien IIH Nordic - og også kan skabe positiv forandring for din virksomhed.

Indsend forespørgsel

  Se vores andre tilbud og aktiviteter

  Blog

  Læs artikler og nyheder om 4-dages arbejdsuge og hvordan du selv kan optimere din arbejdstid med de rigtige teknikker og teknologier. Vi poster jævnligt nyt om effektivitet, arbejdsglæde og vores perspektiver på fremtidens arbejdsplads.

  Bogen

  I bogen "Manden der knuste kalenderen for at gøre sine medarbejdere lykkelige" får du hele historien om 4-dages arbejdsuge og lærer, hvordan du kan arbejde mere effektivt, og hvilke værktøjer og metoder du kan implementere på din arbejdsplads.

  Webshop

  Køb bogen, der fortæller historien om 4-dages arbejdsuge - og lærer dig, hvordan du selv kan arbejdere mere effektivt. Eller køb "time timers", et vigtigt værktøj til tidsstyring, der har skåret 20% af mødetiden og sparet to fuldtidsstillinger for virksomheden IIH Nordic.