Lydbog: Manden der knuste kalenderen for at gøre sine medarbejdere lykkelige

DKK 239,00

I mere end to år har alle medarbejdere i virksomheden IIH Nordic kun arbejdet 4 dage om ugen, og resultaterne er banebrydende: Stort set alt stress er elimineret, om­sætningen er fordoblet, sygefraværet er halveret og både i 2017 og 2018 er IHH Nordic ble­vet kåret som Danmarks Bedste Arbejdsplads ligesom virksomheden og dens direktør Henrik Stenmann har vundet adskillige priser for både arbejdsmiljø og produkter.

I denne lydbogsudgave af “Manden der knuste kalenderen for at gøre sine medarbejdere lykkelige” præsenterer data, indsigter og cases fra de seneste to år i IIH Nordic, hvordan du og din virksomhed også kan implementere 4-dages arbejdsuge med succes og øget omsætning til følge. Det handler nemlig ikke om, hvor mange timer, vi arbejder, men om, hvordan vi bruger arbejdstiden.

Lydbogen indeholder også en en række enkle råd og værktøjer, som du kan bruge i dit eget arbejdsliv – og præsentere for din chef.

Journalist Pernille Garde Abildgaard har skrevet bogen på baggrund af interviews med bl.a. Henrik Stenmann og hans medarbejdere samt med danske og internationale eksperter.

 

Varekategori:

Du kunne også være interesseret i...